Vorige Start Omhoog Volgende

Het komt allemaal door de massa-immigratie ...

... en door de subsidieslurpende socialistische linkse elite

Tegenwicht weblog # 136, 28 december 2010

 

Beminde Gelovigen, 

Ik verkondig u Goed Nieuws: Eindelijk is ons Een Woord van Wijsheid geopenbaard dat ons, de Westerse Beschaving en Ons Dierbare Land kan redden van De Ondergang. Een woord van eigenwijsheid, mogen we wel zeggen. Dwars tegen de linkse subsidieslurpende socialistische - Ai! - elite in. Nee, wij behoren niet tot de elite, wij behoren tot Het Volk, de Hardwerkende Nederlanders. 

Martin Bosma, de ideoloog van de PVV, de partij die ons De Vrijheid terug zal geven, heeft ons welwillend laten delen in zijn nu geopenbaarde visie. Hij schreef 

De schijn-élite van de valse munters; Drees, extreem rechts, nuttige idioten, Groep Wilders en ik; Bert Bakker, Amsterdam 2010

Wij weten nu waardoor alle problemen van onze huidige samenleving veroorzaakt zijn: door de massa-immigratie, in het bijzonder die van een miljoen moslims die ons land aan het overspoelen zijn - een miljoen op zestien miljoen, dit nadert toch al aardig de honderd procent als u kunt rekenen - een tsunami, dus. Alarm! 

Zij krijgen meer kinderen dan wij, dus binnenkort vormen zij de meerderheid en nemen ze de macht van ons over. Dan schaffen ze onze democratie af en voeren ze hun wetten in, de shari'a, u weet wel, dat van het afhakken van de handen van een dief. 

Dan houden we geen bankier meer over, dus. Waar moet ons spaargeld dan naartoe? Hoe kunnen we ooit nog beleggen in iets als de bio- of de wapenindustrie? Waar blijft ons recht op rendement? 

Ooit waren wij arbeiders, nu beleggers, geen PvdA meer nodig, nu eerder de VVD, of nog liever de PVV: vrijheid voor ons! Maar die vrijheid wordt nu bedreigd. Door de bankiers met hun durfkapitaal? Door de overconsumptie? Milieu, klimaat? Welnee, door de massa-immigratie van de moslims. Alleen maar daardoor. 

Waardoor is die massa-immigratie dan veroorzaakt? Door de linkse subsidieslurpende socialistische grachtengordel elite, beminde gelovigen. Die hebben in 1968 de macht hier overgenomen. Sindsdien heerst de multikul, ook wel genoemd 'het multiculturele denken' - als dat 'denken' mag heten - dat zegt dat alle culturen aan elkaar gelijk zijn. Cultuur relativisme! Bijgeloof! Afgodendienst! 

Om die multikul hier te krijgen - maar in feite vooral om stemmen te winnen en de macht te behouden - heeft extreem en radicaal links de sluizen opengezet voor de massa-immigratie. Dit is stilletjes gegaan, buiten De Wil Van Het Volk om, bewust, dus eigenlijk in een complot dat de linke elite smeedde, nota bene met medewerking van de D66 stemmende - Ai! - rechterlijke macht en dat walgelijke Europese Hof voor de Rechten van de Mens.

Zo, door dit complot dus, kwamen de moslims hier met hun islam, die geen godsdienst is maar een politieke ideologie, uiteraard een verwerpelijke, want uit op macht. 

Die ideologie wil 'het land overnemen' (wij niet hoor) en de shari'a invoeren (wij willen alleen onze strengere wetten invoeren) en ja, dit is al bijna gelukt, want ons land is nu al volledig geďslamiseerd. 

Er wordt zelfs al halal eten verkocht, zelfs in onze supermarkten, en in onze kantines en zelfs in ons leger geserveerd! Schande! Er wordt door de commercie zelfs geld mee verdiend! Schandalig! In onze neoliberale consumptiemaatschappij: geld verdienen aan een religieuze voorkeur, foei! 

Kosher eten, dit mag dan weer wel, vegetarisch ook natuurlijk. Vlees eten en een bio-industrie opzetten met massale varkensslachtingen, dit mag natuurlijk ook. Nee, dit is geen politieke ideologie, laat staan een verwerpelijke. 

Met de politiek en de democratie gaat het ook al helemaal mis: er worden zelfs mensen (moslims!) met voorkeurstemmen gekozen. Foei, schande! Ondemocratisch, want Het Volk moet regeren, dus niet die moslims:  wij,  niet zij! 

Problemen genoeg: vooral veroorzaakt door jonge Marokkanen. Dit komt door hun geloof, de islam. Dit vraagt toch wel om een keiharde aanpak, bepaald een andere dan die van de linkse subsidieslurpende theedrinkende socialistische moslimknuffelaars en die van de massaal D66 stemmende (foei! fout!) rechtelijke macht. Rechters hebben zelfs een mening en politici hebben een eigen mening, anders dan die van Het Volk - het moet toch niet nog gekker worden, zeg! 

Democratie wilt toch zeggen dat de politici Het Volk, de meerderheid, blindelings volgen? Wil de meerderheid 130 km per uur rijden, dan voeren we dit in. Klimaat? Milieu? Verkeersdoden? Ach wat, Het Volk heeft Altijd Gelijk, zo simpel ligt dit. 

De Oplossing is duidelijk: stop de massa-immigratie, weer de moslims, stuur ze terug, zet een hek om het land. Asfalteer dat land dan meteen even. 

Stem daarom op onze partij, de PVV. Wij luisteren wel naar Het Volk, wij brengen de mening van Het Volk in in de politiek en wij doen waar Het Volk om vraagt. Onder andere: om Een Leider. 

Die hebben we voor u. Hij is zo'n Groot Leider dat hij geen inspraak duldt binnen Zijn Beweging. Politieke partijen met leden en congressen zijn ouderwets, achterhaald onhandig gedoe met al die inspraak. Onze partij heeft maar één lid, De Leider van Onze Beweging. Dit is de moderne democratie, de regering door Het Volk. 

Nog onlangs sprak een van zijn apostelen in de Kamer over Israël. Niet alleen staan wij pal voor Het Heilige Land, door God beloofd aan Zijn Uitverkoren Volk, ook staan wij pal voor De Westerse Beschaving. Die kent geen geweld, zoals u wel weet, alleen vreedzaamheid. Maar de islam voert er een oorlog tegen. Jeruzalem is onze Voorpost. Valt Jeruzalem, dan is ook Amsterdam verloren. Wat een inzicht! Wat een wijsheid! Hoe realistisch! Wij staan dan ook pal voor Amsterdam. 

Daarom moet er iets veranderen in Den Haag. Daarom zijn wij daar, dankzij De Stem van Het Volk. Die moet daar klinken. Geen politicus die daar van af mag wijken. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor rechters. Die mogen die vrijheid niet hebben. 

Wij staan voor De Vrijheid. Geen vrijheid voor Palestijnen en andere moslims, al evenmin vrijheid voor de linkse subsidieslurpende socialistische grachtengordel elite en hun linkse hobby's zoals kunst, noch voor de D66 stemmende rechters. Nee. 

Wij staan pal voor De Vrijheid voor De Hardwerkende Nederlander, vrijheid voor ons. 

Amen.

Lees meer:

Wat is vrijheid? Dag, maand, partij ... van de vrijheid - Tegenwicht weblog # 132, 5 mei 2010 - 'Vrijheid voor de kat is onvrijheid voor de muizen.'

De ideologie van de rechtse elite; De ideoloog van de PVV doet een boekje open; Tegenwicht Opiniestuk # 57, 29 december 2010 

Vorige Start Omhoog Volgende