Vorige Start Omhoog Volgende

Een allochtone invasie

Weblog Tegenwicht # 135, 27 december 2010

Miauw! Hier is de Tegenwichtkat weer!
 

Mijn baas is weer eens te druk. Hij zit alsmaar in een boek te lezen. Ik hoor hem steeds mompelen van "massa-immigratie", "de linkse elite", "multikul" en "het volk".  En iets van een 'bosman' of zo. 

Nou, dan schrijf ik maar even, want er heeft hier een immigratie van een massa plaats gevonden. 

Mijn baas is zo gek geweest om een zwerfkat die aan de overkant in de bosjes huisde naar binnen te lokken door met bakjes voer te rammelen. 'Bosman'? Man uit een bos? Kat uit de bosjes, zal hij bedoelen. 

Eerst deden onze Turkse buurkinderen dit, zij wilden hem binnen lokken, zij vonden hem wel lief en zielig. Maar de buurvrouw zei "Kat-van bang-altijd-ik, kat huis-mijn-in komen-niet-mag." - zij bedoelde natuurlijk gewoon kediden korkurum, kedi evime gelmisin, dat versta ik heus wel - en toen ging mijn baas dus met bakjes voer rammelen en de buurkinderen maar aaien. 

Een massale kat, want hij is groter en dikker dan ik, zeker na al dat rammelvoer en nog melk en vis van de buurkinderen ook. Nu zit ik hier dus met een massale immigrant opgescheept, een dakloze en inmiddels weldoorvoede verwende asielzoeker. Ineens is het hier, in gewicht gemeten, meer dan 50% allochtone kat! 

En niet eens een fatsoenlijke slanke hardwerkende zwart-witte kat zoals ik, nee, een luie wit-bruine kat die nog te dik is ook. Ik geloof dat de hele straat hem wel voer heeft gegeven. En hij krijgt nog melk ook. Erger nog: sindsdien is hier goedkoper poesvoer gekomen, dus ik lijd er fors onder. 

Ik, als hardwerkende kat, ga nog elke dag op jacht. Goed, ik vang nooit iets, maar dat ligt aan de vogels en de muizen, die zijn te snel. Ik ben niet lui. Maar dat luie beest ligt maar te slapen. 

Dat achterlijke mormel ligt nu ook nog eens in een mooie nieuwe mand te slapen, pal naast de kachel nog wel. Hij is sterker dan ik, dus ik krijg hem er niet uit. Ik moet het maar met mijn oude versleten mandje doen. 

Alsof zo'n vreemdeling ook rechten heeft! En wat kost dat allemaal niet? Geen geld voor een nieuwe mand voor mij, blijkbaar. 

Het is nog erger dan ik dacht, want zodra die vreemde kat hier binnen was, werd het buiten kouder en begon het zelfs te sneeuwen en te vriezen, dus dat komt allemaal door die vreemdeling. 

Nee, ik hoef hiervoor niet nog even Aristoteles te raadplegen: het is mijn overtuiging dat mijn redenering klopt. Wij, nette hardwerkende katten, hebben altijd gelijk, zij, met die rare ideeŽn, hebben het mis. Laat hij in zijn bosjes blijven! Stuur hem toch terug!

Maar nee, mijn baas moet weer zo nodig sociaal zijn. Hij zal wel tot de extreem linkse socialistische elite behoren, die door en door slechte mensen die zo nodig die multikul in huis willen halen. Ik zit er als fatsoenlijke kat maar mee opgescheept. En inspraak is er niet bij hier. De linkse elite heeft hier de macht, niet de gewone hardwerkende nette kat, daar wordt niet naar geluisterd. 

Die slijmerd van een hond, daar heb ik ook niks aan als verdediging tegen deze allochtone invasie. Hij snuffelt aan die kat en vindt het verder allemaal wel best. Ik vroeg hem: waarom verdedig jij mijn plek hier niet?  

Hij zei, nota bene, dat hij zijn baas volgde, want, zei hij, "Mijn baas is hier De Leider. En als hond, een groepsdier, volg ik De Leider. Dat is mijn natuur. Het is natuurlijk om De Leider te volgen." 

Walgelijk! De Leider volgen! Wie doet nu zoiets? Ja, kuddedieren - mensen! Bah! Geen kat zal zoiets ooit doen, en al zeker niet de Tegenwicht kat! 

Oh, mijn baas is geloof ik nu wel klaar met lezen. Hij is zijn knipsels aan het ordenen; daarna gaat hij dan vaak schrijven. 

Daar ga ik eens even bovenop liggen, lekker eens even helemaal dwars liggen - en eens zien wat hij morgen gaat schrijven.

Ik ben benieuwd.

Verdraaid, hij zit al te schrijven!
 

De Tegenwicht kat

Het komt allemaal door de massa-immigratie - Tegenwicht weblog # 136, 28 december 2010
De ideologie van de rechtse elite. De ideoloog van de PVV doet een boekje open. Tegenwicht Opiniestuk # 57, 29 december 2010 

Vorige Start Omhoog Volgende